mali kućanski Dolce&Gabbana napokon u Hrvatskoj

Dolce & Gabbana i Smeg udružili su se ponovno kako bi stvorili dizajn posebnog izdanja malih kućanskih uređaja, pretvarajući ih u umjetnička djela.

Dvije tvrtke pripadaju u dva različita kreativna sektora, ali su ujedinjeni jakim vrijednostima i tradicijom “Made in Italija “.

Dijeljenje sličnih pozadina ukorijenjenih u obitelj i lokalno područje, oni imaju duboko poštovanje prema tradiciji i njihova kreativnost omogućuje im da vješto kombiniraju razdoblja, raznih motive i senzibilitete.

Dolce & Gabbana i Smeg udružili su kreativne snage i stvoriti „Sicily is my Love“, novi jedinstveni projekt. Nova kolekcija malih kućanskih uređaja Smeg s nepogrešivim dodirom Dolce & Gabbana stila. Toster, kuhalo za vodu i citruseta koji su ukrašeni prikazima motiva zlatnih limuna, agruma, šljiva, krušaka i crvene trešnje su samo neke od tipičnih sicilijanskih ukrasa uokvirenih trokutastim motivima nazvanim crocchi. Delikatni cvjetni motivi inspirirani obalama i krajolicima južne Italije i slike fascinantne planine Etna, okružena ukrasnim bordurama, slikovitih ruševina grčkog hrama Castora i Polluxa u dolini hramova, Trinacrie i cartocci kolačićima. Svi simboli estetike nerazdvojno su povezani sa Sicilijom, domovinom Domenica Dolcea i Stefana Gabbana, ali općenito s Italijom i njenom kuhinjom od kojih je Smeg uvijek bio interpretator izvrsnosti.

Hrana, proizvodi tipični za Južnu Italiju, drevna tradicionalna jela – korijeni su kojima srce i um ne može pobjeći, nadahnuli su stvaranje tih malih, ali vrijednh kuhinjskih uređaja koji su plod Smegovog dugogodišnjeg iskustva.

#DGSICILYISMYLOVE #DGSMEG

dostupno od 11.06.2018.
cijena na upit