pećnice Cortina -Smeg precizan dizajn, napredna tehnologija i najbolji materijali

Precizan dizajn, napredna tehnologija i najbolji materijali: Smeg električne pećnice predstavljaju izvrsnost Made in Italy. Veliki izbor modela, od statičkog do multifunkcijskog ventiliranog ili višefunkcijskog termoventiliranog i pirolitičkog, zadovoljava sve potrebe, i u funkcionalnom i u estetskom pogledu. Zahvaljujući važnim dizajnerskim značajkama, unutrašnjost pećnica od 60 cm jedna je od najvećih na tržištu s ciljem pružanja maksimalne uštede vremena i energije.

Treba naglasiti nekoliko tehničkih karakteristika:
pećnice nude programe za samočišćenje kako bi olakšali domaćicama; pirolizu i čišćenje pomoću pare.
  • Piroliza: kada je ovaj program namješten, pećnica dostiže temperaturu do 500 ° C, uništavajući svu masnu nečistoću koja se formira na unutarnjim zidovima. Ovisno o tome koliko je pećnica zaprljana, odabire se program piroliza koji traje 1,5 ili 3 sata.
  • Parno čišćenje ili VAPOR CLEAN je program koji olakšava čišćenje upotrebom pare koja se stvara umetanjem male doze vode u utore na dnu pećnice.
  • Ever Clean emajl je emal kojim se tretira unutrašnjost pećnice. Smanjuje se prijanjanje masti za kuhanje, te je posebno otporan na kiselinu visoke temperature. Zahvaljujući manje poroznosti omogućuje lakše čišćenje unutrašnjosti pećnice.
  • Vrata hladna na dodira: vanjska temperatura ostaje ispod 50 ° C, osiguravajući sigurnost od opeklina i štiteći stranice namještaja od pregrijavanja.
  • Unutrašnjost vrata pećnice imaju potpuno glatku površinu bez vijaka, što olakšava uklanjanje prljavštine i čišćenje čini praktičnijim
  • Opcija brzo zagrijavanje omogućuje postizanje postavljene temperature za nekoliko minuta (u nekim pećnicama samo 6 minuta, u drugim 9) kako bi brže pripremili hranu.
  • Pizza sustav: U nekoliko Smeg pećnica, ekskluzivni Pizza sustav opremljen je posebnim vatrostalnim kamenom koji, u izravnom kontaktu s grijaćim elementom, omogućuje kuhanje u samo 3-4 minute, 5 ako je s posebnim punjenjem. Izvrsna je i priprema focacce, slanih pita, ribe i povrća u foliji koji se ujedno ne presušuju i ostaju mekani i ukusni.

ponudu pogledajte ovdje  https://smeg-hrvatska.com/kategorija-proizvoda/pecnice/cortina/

Kuhinja je u nekim domovima centralna prostorija. Ako imate osjećaj da joj nedostaje “ono nešto”, kako biste se osjećali savršeno ugodno u njoj, na dobrom ste mjestu.